Tips & Råd

Nu Skin Galvanic SPA System 11, ni kan få behandlingar till starkare och friskare hår.

För restaurering, tillväxt, glans av hår, effektiv procedur Elektroplätering SPA med ampuller NUTRIOL
Den modernaste tekniken för att bevara och förlänga ungdom och skönhet utan plast och injektion.
Bli en partner, kund eller köp en produkt Lönsam och få individuell rådgivning, du kan kontakta mig via telefon: 042 28 29 50
Köp 5 behandlingar och få 10%rabatt
Köp 10 behandlingar och få 20% rabatt
Vill du föna håret efter behandling?, så kostnaden tilkommer.
från 100:-

Grunden för god hårvård är förutom en bra klippning, ett schampo och balsam som är anpassat till var och ens behov och förutsättningar.

Jag har valt att arbeta med professionell hårvård.Förutom att det är väldigt roligt ger det oftast trygga,säkra samt hållbara behandlingar,vilket innebär fantastiskt nog både bra och ekonomisk hårvård.

Det som främst kännetecknar en bra klippning och även övrig behandling hos frisörer är hur lättskött och hållbar den är. Det kan dock behövas fler än ett besök innan jag fullt ut lär känna en ny kunds hår och önskemål.

Självklart förstår jag om inte alla delar min passion for det optimala håret. Däremot är de flesta professionella produkter ovasett prisklass väldigt bra. Fråga mig gärna om råd för att få det som passar er bäst.

Bra produkter mot hårbottenproblem återställer balansen i huden och bör endast användas när problemen visar sig. De förlänger de problemfria perioderna successivt. Det kan dock ta några veckor innan de når full effekt. Däremellan används ett milt shampo anpassat efter hårets behov.

Använder ni tex ett mjällschampo där problemen visar sig så fort ni byter produkt, har det antagligen endast ytligt lindrat utan någon djupverkande effekt.


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)